|
|

fahand írta:Kedvező a sorsolás, én csak azt sajnálom, a nyolc párosításból a Constanta-Veszprém az egyetlen, ahol senki sem nyilatkozott az EHF TV-nek.

SirDog írta:Sziasztok!
Előreláthatólag mikor kezdenek jegyeket árusítani egy ilyen kaliberű meccsre? Főként a Jegymester oldalán kezdődő jegyeladás ideje érdekelne,mivel nem veszprémi vagyok/unk.
Amilyen lendületben van a csapat,nem állítja meg senki. Határ a csillagos ég!
Hajrá Veszprém!

fahand írta:Mocsai Lajos mai Népsportos nyilatkozata engem meglepett:
- A lehetséges háromból a legnehezebb ellenfelet kaptuk. Ha tehettem volna, inkább az FCK-t választom. A kétarcú Constanta meglepetések sorát szerezte, megverte a Montpelliert és pontot szerzett Valladolidban. Idegenben is óriási ambícióval küzd. A Szeged elleni legutóbbi mérkőzése második félidejében látottak nem mérvadók, akkor már kísérletezett. Jók a kapusai és a szélsői, s ismerjük Schuch Timuzsint is. Tiszteljük az ellenfelet, s óvatos derűlátással várjuk a nyolcaddöntőt.

Hug!ca írta:
altatas

fahand írta:Mocsai Lajos mai Népsportos nyilatkozata engem meglepett:
- A lehetséges háromból a legnehezebb ellenfelet kaptuk. Ha tehettem volna, inkább az FCK-t választom. A kétarcú Constanta meglepetések sorát szerezte, megverte a Montpelliert és pontot szerzett Valladolidban. Idegenben is óriási ambícióval küzd. A Szeged elleni legutóbbi mérkőzése második félidejében látottak nem mérvadók, akkor már kísérletezett. Jók a kapusai és a szélsői, s ismerjük Schuch Timuzsint is. Tiszteljük az ellenfelet, s óvatos derűlátással várjuk a nyolcaddöntőt.

Polek írta:http://www.cunder.hu/hu/musor/cunder-video/?tx_efcundervideo_pi1%5Bkozvetites_id%5D=410
Itt lehet nézni a mai meccset ha minden igaz!!(én nézem)

Polek írta:Meglepően jó volt a közvetítés ,bár egyszer totál megakadt,ráfrissítettünk és ment tovább(hála).
Nem tudom ,hogy ismétlik e ,meg kell majd nézni a műsor ismertetőjében.
De minek neked ismétlés ?? ott a helyszínen nem láttad jól ???![]()
Ennyire lefoglalt a fotozás??? jó sok képet csinálhattál!!

Vidorka írta:
de azért szívesen megnézném a képernyőn is.![]()

norman írta:Vidorka írta:
de azért szívesen megnézném a képernyőn is.![]()
Sármos ott is.![]()
![]()
Bocsesz.

norman írta:
Mivel kikaptak ma a bronzért játszanak a Jeruzalem Ormozzal

norman írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/kezilabda-megszunik-a-dan-fck-noi-es-ferfi-kezilabdacsapata-2021410
Várható volt...

Polek írta:ejj -ejj!!![]()
minket csajokat meg cikizel,hogy külső alapján választunk kedvencet a csapatból!!!![]()
![]()

Ké-Zizi írta:Emelett sztem a "B" közép lassan sajnos készítheti a "KOSZÖNJÜK NEKED NIKOLA" drapit(
Kíváncsi vagyok, lesz-e homályosítás ismét a honlapon ez ügyben...

coccinella írta:Ké-Zizi írta:Emelett sztem a "B" közép lassan sajnos készítheti a "KOSZÖNJÜK NEKED NIKOLA" drapit(
Kíváncsi vagyok, lesz-e homályosítás ismét a honlapon ez ügyben...
Arról van vmilyen infó, hogyha Nikola elmegy, akkor melyik csapat(ok) jöhet(nek) nála szóba?

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég