jct írta:mrvercotti írta:jct írta:Banalis ok miatt lettetek ti moderalva: ott fogyott el a cerna. Semmi koze az adott beirasok tartalmahoz, de ott volt nyilvanvalo, hogy nem er semmit, ha szepen szolunk.
Talan meg annyit,hogy szerintem nem velem kellett volna kezdeni a sort,van jopar ember,aki sokkal tobb off-ot irt az Arenaba,mint en.DE!Mint irtam az elobbiekben is,ha kovetkezetes maradsz,megbekelek a helyzettel.
Mail menni fog!

Csabi is ki lett kapva.
Egyebkent o az offkiraly AM 
Igen igazad van ĂŠn vagyok az off kirĂĄly valĂłban!
De egy valami nagyon fontos on vagy off ide vagy oda mint Cotti is Ărta valami nagyon nem jĂł erre...ĂŠs ez azĂŠrt van,mert nagy lett(figyelem csak ide) ez az egĂŠsz fĂłrum ĂŠs nem lettek vĂĄltoztatva a jĂĄtĂŠk szabĂĄlyokon..Lehet,hogy regisztrĂĄciĂłnĂĄl ott van,hogy elfogadom,de a mai szitituba hol van az a pont,hogy Klub,csapat,jĂĄtĂŠkos figyelem?MĂŠrt jĂł nekĂźnk,ha igen leĂrhat bĂĄrki,bĂĄrmit aminek a hĂĄtterĂŠt nem tudja(esetleg)(mĂŠg a moderĂĄtorok sem)...de csak baj lehet belĹle hisz kĂśztudott sokan olvassĂĄk a fĂłrumunkat a Fotex VeszprĂŠm hivatalos fĂłrumĂĄt!AmiĂłta itt vagyok(talĂĄn) 3 moderĂĄlĂĄs volt a fĂłrumon abbĂłl az egyik olyan kĂŠsĹn,hogy mĂĄr akĂĄr mindegy is volt...

Pedig PĂŠter is kĂŠrte,hogy plizz ezt delet...Az meg,hogy az arĂŠnĂĄba olykor IGEN kĂśtetlenbe megy a tĂśrtĂŠnet...OK igaz

...lazĂtani csak lehet nĂŠha...Vagy csak arrĂłl kell szĂłlnia a tĂśrtĂŠnetnek,hogy minnĂŠl tĂśbb olyan dolg legyen amit mĂĄr emlĂtettem az arĂŠnĂĄba ĂRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem nekĂźnk,aki itt van,ĂŠs bĂĄrmit megtenne azĂŠrt,hogy csapatunk minnĂŠl sikeressebb legyen...
Nagyon el vagyok keseredve,hogy eddig jutottun nagyon de nagyon...nincs bennem sem semmi sĂŠrtĹdĂŠs vagy durcĂĄs tĂśrtĂŠnet...nem errĹl van szĂł...Csak nem ĂŠrtem mĂŠrt van ez az egĂŠsz...
Egy rendszer ami mĂĄr nem olyan ami volt 
Szeretem az egĂŠsz dolgot nagyon DE nagyon inkĂĄbb Ărok baromsĂĄgokat ĂŠs beszĂŠlgetek xy mint,hogy ĂĄrcsak a csapatnak ĂŠs a fĂłrumos barĂĄtaimat!
Ăs valĂłban Ăn vagyok az off kirĂĄly
sajnĂĄlom