ModerĂĄlĂĄs

Amennyiben olyan í­rást találsz, aminek hangneme nem ide való, és a moderátorok nem veszik észre, í­rd meg!

ModerĂĄlĂĄs

HozzászólásSzerző: fahand » 2004.09.19. 23:27

Amennyiban olyan Ă­rĂĄst talĂĄlsz, amelyik hangneme miatt nem a fĂłrumba valĂł, Ă­rdd meg ide!
fahand
főszerkesztő

Kedvenc csapat: -
Kedvenc játékos: -

HozzászólásSzerző: Magyarády » 2004.11.07. 20:51

Laci, klasszikusan ilyennek vÊlem az ArÊnån megjelent fizessÁM-ot...ha vki tartozik, azt nem itt kell intÊzni...
Magyarády
Elnök

HozzászólásSzerző: Remford » 2004.11.08. 11:58

Szia Fahand!
GĂŠza bĂĄcsi hozzĂĄszĂłlĂĄsĂĄt is tĂśrĂśld(arĂŠna)
KĂśszi 8)
Remford

HozzászólásSzerző: Noble John of Scotland » 2005.04.04. 11:54

Fahand!

Legyszives torold le a Fotex Fan Club szobat az Altalanos temak a csapatrol szobaban!

Koszi :wink:
Noble John of Scotland

HozzászólásSzerző: TOMI » 2005.04.06. 14:11

Noble John of Scotland írta:Fahand!

Legyszives torold le a Fotex Fan Club szobat az Altalanos temak a csapatrol szobaban!

Koszi :wink:

Vicc ez az egĂŠsz!
We work hard & we play hard!
TOMI
Világválogatott
Világválogatott

HozzászólásSzerző: Magyarády » 2005.04.10. 12:02

Urak...a rott-embe fĂŠle hozzĂĄszĂłlĂĄsok pont azok, amit az alapelv szerint figyelmeztetĂŠs nĂŠlkĂźl kimoderĂĄlni kĂŠne....nem csak mert nem tesz jĂłt a FĂłrum megĂ­tĂŠlĂŠsĂŠnek, hanem, mert mĂŠg vki azt hiheti, hogy - amĂ­g kĂŠt tĂśrzstag valĂłban off kommunikĂĄciĂłja azonnali fellĂŠpĂŠsre ok - tĂĄn azĂŠrt marad benn, mert azt Ăźtik, akivel egyĂŠbkĂŠnt is ĂŠpp nem vagytok jĂłban...
Ha meg egyszerűsítem: ha valaki veréssel fenyegetőzik, így bátran, nick mögé bújva, vagy akárhogy, azt tessék páros lábbal kirúgni az oldalról...gondolom én...
Magyarády
Elnök

HozzászólásSzerző: jct » 2005.04.10. 17:56

Peter!

Figyelmeztetes nelkul meg soha senkit nem toroltem. Igy amit elvarsz, az azonnali fellepes ("kĂŠt tĂśrzstag valĂłban off kommunikĂĄciĂłja azonnali fellĂŠpĂŠsre ok") itt is megtortent.
Sokadszor leirom, hogy ott is megtortent a figyelmeztetes, a torles elott, megcsak visszajelzesre se lettunk meltatva.
Az, hogy a Fanclubbal nem vagyok joban, azt meg vegkepp nem ertem. En egy talalkozon voltam, senkivel semmi problemam nem volt, azota en semmi olyat nem tettem, ami a Fanclub ellen iranyult. Mikor elvallaltam a moderatorkodast, annyiban allapodtunk meg Fahanddal, hogy a mertektelen offolast kellene szamuzni az Arenabol, fuggetlenul, hogy ki az elkoveto.
Mindezektol fuggetlenul valoban gondolkodtam, hogy toroljek-e, vagy ne, de ugy gondoltam, mivel hataresetrol van szo, eloszor probaljuk meg a bekes eszkozokre bizni a problema megoldasat. Volt mar mas, jelenleg is aktiv forumozo, aki veressel fenyegetozott. O most is ir, hatarozottan szolt neki mindenki, azota sincs semmi gond.
Ha kapok egy irasos "miheztartsammagam" anyagot, amiben le vannak rogzitve az alapelvek, akkor aszerint fogom csinalni, addig azonban ra vagytok utalva bizonyos mertekben a szubjektivitasomra. :(
jct
Moderátor

HozzászólásSzerző: Magyarády » 2005.04.10. 19:32

Rendben van ez...semmikĂŠpp nem moderĂĄlnĂĄm a moderĂĄtorokat 8) ...
legfeljebb annyi van a fejemben, hogy tĂĄn van olyan helyzet, ahol nincs mire figyelmeztetni...hanem le vele...
(Nehéz ám az én életem is :) ...Mico beírta, amit szívem szerint én is írtam volna...de nekem ugye klubvezetőként magam kell moderálnom :(
Magyarády
Elnök

női kézi az MKB Arénában...

HozzászólásSzerző: zizu » 2005.12.08. 01:09

Sziasztok,

Biztosan nem leszek népszerű, de engem tényleg zavar, amikor két oldalon keresztül a női válogatott kvalitásairól olvashatok az MKB Veszprém Aréna topicjában...

Van ott egy felhĂ­vĂĄs is, tĂśbbek kĂśzĂśtt:
"Az MKB VeszprĂŠm KC kĂśzponti fĂłruma. Mondd el vĂŠlemĂŠnyed a csapatrĂłl! Ebbe a topicba csak szorosan a kĂŠzilabdĂĄhoz ĂŠs a VeszprĂŠmhez kapcsolĂłdĂł hozzĂĄszĂłlĂĄst Ă­rj! ..."

Én azon az "és" szócskán érzek némi hangsúlyt, különben "vagy" lenne. Egyébiránt két dolog biztos:
1. Nem mindenki szereti a női kézilabdát.
2. Létezik topic a női kézilabdának is, ott nem az MKB-ról van szó.

KĂśsz!
zizu
NBI-es
NBI-es

Re: ModerĂĄlĂĄs

HozzászólásSzerző: deniboy28 » 2009.01.04. 20:46

És ide tartoznak a chatek is?
deniboy28
Serdülő
Serdülő

Vissza: Moderálás