Peter!
Figyelmeztetes nelkul meg soha senkit nem toroltem. Igy amit elvarsz, az azonnali fellepes ("kĂŠt tĂśrzstag valĂłban off kommunikĂĄciĂłja azonnali fellĂŠpĂŠsre ok") itt is megtortent.
Sokadszor leirom, hogy ott is megtortent a figyelmeztetes, a torles elott, megcsak visszajelzesre se lettunk meltatva.
Az, hogy a Fanclubbal nem vagyok joban, azt meg vegkepp nem ertem. En egy talalkozon voltam, senkivel semmi problemam nem volt, azota en semmi olyat nem tettem, ami a Fanclub ellen iranyult. Mikor elvallaltam a moderatorkodast, annyiban allapodtunk meg Fahanddal, hogy a mertektelen offolast kellene szamuzni az Arenabol, fuggetlenul, hogy ki az elkoveto.
Mindezektol fuggetlenul valoban gondolkodtam, hogy toroljek-e, vagy ne, de ugy gondoltam, mivel hataresetrol van szo, eloszor probaljuk meg a bekes eszkozokre bizni a problema megoldasat. Volt mar mas, jelenleg is aktiv forumozo, aki veressel fenyegetozott. O most is ir, hatarozottan szolt neki mindenki, azota sincs semmi gond.
Ha kapok egy irasos "miheztartsammagam" anyagot, amiben le vannak rogzitve az alapelvek, akkor aszerint fogom csinalni, addig azonban ra vagytok utalva bizonyos mertekben a szubjektivitasomra.