Segítséééég - 1 mondat/kopf

Arénázz nyugodtan, avagy kötetlen beszélgetés bármiről... A fórum központi beszélgetős topicja, amely témák nem tartoznak szorosan a kézilabdához.

Segítséééég - 1 mondat/kopf

HozzászólásSzerző: fanni88 » 2010.01.21. 14:27

Üdv!

Diák vagyok, a Corvinus Egyetemen írom a diplomámat Veszprém sportturizmusából, aminek nyilvánvalóan a kézilabda a legfontosabb része.

Statisztikákat szeretnék csinálni arról, hogy a kéziszurkolók milyen tevékenységeket végeznek a meccsen kívül, amikor Veszprémbe jönnek (városnézés, stb.). Ebben kérem a segítségüket/segítségeteket: pár mondatra lenne szükségem ezekről a tevékenységekről. Sokat segítene a dolgozatban, és tényleg nem kell soknak lennie.

Köszönöm a segítséget, minden jót, és hajrá a magyar kézinek! J

Nagy Fanni
fanni88
Serdülő
Serdülő

Re: Segítséééég - 1 mondat/kopf

HozzászólásSzerző: belgacsoki » 2010.01.21. 16:35

Szia!

Én is közgázos vagyok ;)

Amikor megvettem a bérletemet, sétáltam a belvárosban, egyébként azonban semmit sem csinálok, legfeljebb eszem valamit a Mekiben, ha túl korán érek oda. (Ált. meccs előtt 1 órával szállok le a buszról, idő, amíg kiérek az Arénához, és meccs után sietek, hogy elérjem az utolsó buszt.)

Lehet, hogy nem én vagyok a legjobb alany ehhez a felméréshez :oops:
Младост - радост.
belgacsoki
Serdülő
Serdülő

HozzászólásSzerző: norman » 2010.01.21. 16:54

fanni88 írta:Üdv!

Diák vagyok, a Corvinus Egyetemen írom a diplomámat Veszprém sportturizmusából, aminek nyilvánvalóan a kézilabda a legfontosabb része.

Statisztikákat szeretnék csinálni arról, hogy a kéziszurkolók milyen tevékenységeket végeznek a meccsen kívül, amikor Veszprémbe jönnek (városnézés, stb.). Ebben kérem a segítségüket/segítségeteket: pár mondatra lenne szükségem ezekről a tevékenységekről. Sokat segítene a dolgozatban, és tényleg nem kell soknak lennie.

Köszönöm a segítséget, minden jót, és hajrá a magyar kézinek! J

Nagy Fanni

Hello.Azt nem tudom,hogy a külföldiek mit csinálnak,de én békéscsabaiként amikor ott jártam,először is megnéztem a Veszprém Arénát kivülről és belülről üresen(gyönyörű és félelmetes is egyben),ismerkedtem Veszprémmel,végigjártam a Balaton északi partját(Füred,Badacsony,Tihany),Zalába is leruccantam,gyönyörű a Zalai dombság.Ellátogattam Szombathelyre is.Szóval személy szerint én több napra terveztem,eszerint szállás is kellett,ahol az étkezés is megoldott volt.Nagyjából tehát túrával telt az idő.Üdvözlet. ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norman 2010.01.21. 17:31-kor.
norman
Magyar Válogatott
Magyar Válogatott

Kedvenc csapat: MKB Veszprém,Chelsea
Kedvenc játékos: Carlos Perez,Perics

HozzászólásSzerző: Polek » 2010.01.21. 17:30

Szia!
Én spec.még nem voltam Veszprémben meccsen,de éppen most(febr.20-21-én)fogok menni Heves megyéből.Löwen elleni meccsre.
Tervezem ,hogy Vp-ben szállok meg szombat éjjelre és megnézném a Kossuth utcát és a belvárost.Addigra átadják a Cozma emlékművet természetesen oda is mennék és persze megcsodálnám az Arénát.
Egyszerűen csak városnézéssel akarom majd tölteni az első vp-i meccses hétvégémet amit remélhetőleg követ még több is!
NIKOLA!!NIKOLA!!NIKOLA!!!!!
Polek
NBI-es
NBI-es

Kedvenc csapat: MKB VESZPRÉM
Kedvenc játékos: EKLEMOVIC,SESUM

HozzászólásSzerző: fanni88 » 2010.01.24. 15:12

Köszi szépen a hozzászólásokat, ez persze nem jelenti azt, hogy ha bárkiben benne maradt valami, nem adhatná még ki :) Szerencsére sok idő van még a szakdoga leadásáig...
fanni88
Serdülő
Serdülő

Vissza: ARÉNÁZZ NYUGODTAN...